Ziyaretçi Defteri

Aşağıdaki yorum formuna;
görüş, düşünce ve önerilerinizi bildirebilirsiniz.

12 yorum

  1. Siteniz çok güzel olmuş çok beğendim.Kurabiye kursumuzdan çok memnun kaldığım için pasta kursunuzada gelmeyi düşünüyorum...Kurabiyelerim çok beğenildi gerçi buraya gelene kadar biraz hasar görselerde şuan iyi durumdalar:) Tekrar görüşmek dileğiyle, küçük meleğinizi öpüyorum k.i.b.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, üstelik Silivri'den zahmet edip geldiniz kurabiye kursumuza. Pasta kursumuzda da görüşmek dileğiyle. Sevgiler:))

      Sil
  2. İnanılmaz ilgili ve görünüşü gibi kibar bir blogger.Kurlarınıza katılmayı ben de çok isterim,yaptıklarınızı görünce...Ellerinize,emeğinize,hayal gücünüze sağlık. İnşallah oğlumun bebek kurabiyeleri ve cupcakeleri o hünerli ellerden çıkacak,eminim herkes de bayılacak.
    Özlem - Sakarya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Özlem Hn. Görüşmek dileğiyle :)

      Sil
  3. Merhabalar ben kurabıye kurslarınızın ücretleri ve zamnları hakkında bılgı almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim :)

    YanıtlaSil
  4. slmlar. çalışmalarınızı çok beğendim. bende gıda müh., 2 çocuklu bir anneyim. şuaralar butik pastacılığa merak sardım. bu işin eğitimini almak isterim. sizi de oktay ustanın programında izledim ve size hayran kaldım. beni bu konu hakkında bilgilendirebilirmisiniz. ne kadar süreyle eğitim alınmalı? ankarada oturuyorum, burada önerebileceğiniz bir kurs varmıdır? butik pastacılığın ekipmanlarının satışını yapan bir yer açmak daha mı doğru olur?lütfenn sizden cvp bekliyorum. evde olmaktan çok sıkıldım. ben de üretmek, hayatın içinde olmak istiyorum.

    YanıtlaSil
  5. İlginize ve güzel sözlerinize çok teşekkür ederim Şükriye Hn. Arzu ederseniz, İstanbula gelme imkanınız olursa, kurslarıma beklerim.Sağolsunlar kursiyerlerim hep çok uzak yerlerden geliyorlar. İran, Kayseri, Aydın, İzmit...bunlardan yanlızca birkaçı.www.fiyonkpasta.com blogumu takip ederseniz, güncel çalışmalarımı ve kurslarımı görebilirsiniz.Benim size tavsiyem, kendi şehrinizde ya da uygun gördüğünüz bir şehirde kurs almak ve kendini geliştirmenizdir. İletişim numaramdan ulaşırsanız daha detaylı görüşebiliriz.Sevgilerimle...:)

    YanıtlaSil
  6. Sema hanimi, tesadufen internetten butik pasta ararken buldum :) Ilk kez butik pasta siparisi vericektim, oglumun 1 yas dogum gunu icin ve bir kac yere mail attim. En hizli ve icten yaniti Sema hanim verdi ve gercekten de cok ilgilendi. Evdeki ablamizin inek sutune olan alerjisinden dolayi tum pastalarimizi ve cikolatalarimizi ona gore ozen gostererek hazirladi. Kesinlikle guvenilir, hersey vaktinde teslim alindi. Yuz yuze tanismis olmasak da, bugune kadar siparis verdigim pasta ve cupcakelerden hem tasarim hem de lezzet olarak cok memnun kaldim. Bunlarin da otesinde cok hos ve kibar bir hanimla tanismis oldum, kendisine sevgilerimi gonderiyorum ve basarilarinin devamini diliyorum. Pastalarini da herkese tavsiye ediyorum, gozunuz kapali siparisinizi verebilirsiniz :)

    YanıtlaSil
  7. Sema hanım,
    çalışmalarınıza tarzınıza hayran kaldım. Çok başarılısınız. Bende mesleğimden uzaklaşıp bu işle mesgul olmayı cok istiyorum ancak bir türlü kabuğumu kıramadım. Size bir sorum olaca şeker hamurunun tadını pek sevmeyenlerdenim. Kullandığınız şeker hamurunun markasını yada tarifini öğrenebilir miyim.

    YanıtlaSil
  8. .Kurabiye kursumuzdan çok memnun kaldım....Ellerinize,emeğinize,hayal gücünüze sağlık. pasta ve cupcakelerden hem tasarim hem de lezzet olarak cok memnun kaldim. herkese sema hanımın lezzetli pastalarını tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  9. sema hanım ben sizi çok seviyorum ilk olarak bunu söylemek istedim. sizin tarifinizden şeker hamurlu kurabiye yapıyorum ancak unun kaç gram olması gerektiğini bilmiyorum hamurum çok sert oluyor.

    YanıtlaSil
  10. Merhabalar, kurabiye tarifimizde unun ölçüsü 500 gr.dır.

    YanıtlaSil